Dyshoni se matësi i energjisë nuk është në rregull, ERE: Ja si duhet të...

  Të gjithëve na ka qëlluar të habitemi nga një faturë energjie e cila ka regjistruar një vlerë dukshëm më të lartë sesa ajo që...

Follow us

50,000FansLike
20,000SubscribersSubscribe

TE FUNDIT NGA TV BERATI DHE QARKU BERAT