Koinçidencat ironike të terrorit në Shkodër: ç’përkushtim ndaj sigurisë së Izraelit!

  Në tetor të 2016, policia shqiptare do ndërmerrte një raprezalje në Shkodër, e diktuar nga paranoja izraelite mbi sulme terroriste ndaj ekipit kombëtar, i...

MOS TË LËNTË E JOTJA…

Shqiptarët nuk i përmirësojnë pozitat e tyre duke u treguar gjithmonë dorëlëshuar në plotësimin e këshillave të miqve e aleatëve, për të mos u...

Oportunistët, militantët, injorantët, kameleonët, zhurmaxhinjtë, halldupët, hajdutët dhe dhembja e përditshme

Kur më pat pyetur dikush se ku e gjejmë ngushëllimin për anëtarët e familjes që janë vrarë në luftë, i pata thënë se ne...

Mendimi i analistit: ja ç’rezultat do sjell faza finale e dialogut me Serbinë

Presidenti Thaçi pret që faza finale e dialogut me Serbinë të mbyllet me njohjen e Kosovës, çka e tha së fundmi edhe në...

Analisti: Pse s’do ketë armë bërthamore ruse në Bjellorusi

Presidenti i Bjellorusisë Aleksandër Lukashenko nuk do të guxojë të hyjë në luftë, si kundër Ukrainës, ashtu edhe kundër disa vendeve të tjera fqinje...

Sot kemi më pak gjëra për t’u krenuar sesa dje!

Nga: Alban Gorishti Ora diku tek 21:00 e darkës, pak pas mbylljes totale.Ndodhemi tek QSUT-ja për një problem personal, e kështu teksa po prisnim në...