Roald A.Hysa: Palestina, një term politik “i harruar”

Çështja e Palestinës këto ditë është kryetema e të gjitha mediave dhe portaleve të mëdhenj apo të vegjël qofshin, ku Hamasi është emri më...

Kosova si Algjeria, jo si Krimeja e as si Ukraina Lindore!

Kosova mund të krahasohet më së miri me Algjerinë, në përpjekjet e saj për çlirim e pavarësi. Shikojini ngjashmëritë: Franca e pati aneksuar Algjerinë...

Koment: Samiti i Organizatës së Bashkëpunimit Islam dhe Komunikata e Stambollit

Cemil Dogaç Ipek Pas nënshkrimit të vendimit nga ana e Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump për njohjen e Jerusalemit si kryeqytet...

Nga Milazim Krasniqi: Jemi para “rishikimit të historisë” apo tradhëtisë kombëtare?

Konflikti ndërmjet Albin Kurtit e Edi Ramës, shkon shumë përtej profileve të tyre psikologjike dhe madje shumë përtej ngjarjeve të fundit. Ky konflikt në...

Përse dëshmorët e pas revolucioneve majtiste nuk konsiderohen të tillë?

(Ngjashmëritë e pas 45-ës me pas 97-ën!) Nga: Alban Gorishti Thonë që nëse nuk i ruan kujtimet duke i shkruar ato rrezikon edhe ti harrosh ato....

GASTRO-POLITIKË/ Nr. 2 i bujqësisë kosovare: të mirat e taksës ndaj Serbisë…e ku ka...

Në një intervistë për Gazeta Bujku,zëvendësministri i Bujqësisë Mevludin Krasniqi ka thënë se Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka përkrahur sektorin e...