Skip to content

RAJONI

Ekspertët: Propaganda ekstremiste është zhvendosur në internet, vështirësi në luftën ndaj saj

Ndikimi i rrjeteve sociale dhe e ashtuquajtura propaganda “online” është një prej faktorëve më kryesor në periudhën e deritashme, për përhapjen e ideologjive ekstremiste dhe indoktrinimin e të rinjve me ideologjitë e tilla, vlerësojnë njohësit e aspekteve të sigurisë në… Read More »Ekspertët: Propaganda ekstremiste është zhvendosur në internet, vështirësi në luftën ndaj saj