Skip to content

SHQIPERIA

Mblidhet Këshilli i Sigurisë në Elbasan, Qato: Synim, parandalimi i kriminalitetit

Parandalimi i fenomenit të kriminalitetit në qarkun e Elbasanit nëpërmjet ndërtimit dhe forcimit të partneritetit polici-komunitet, ishte kryefjala e takimit të Këshillit të Sigurisë në këtë qytet. Sipas drejtorit të policisë Elbasan, Altin Qato, përmes strukturimit të policisë synohet garantimi… Read More »Mblidhet Këshilli i Sigurisë në Elbasan, Qato: Synim, parandalimi i kriminalitetit