Gjykata e Lartw ka shpallur moskopetencw pwr rihapejen e ccwshttjes ndaj ish ministrit te mbrojtjes Fatmir Mediu. Gjykata e Lartw vendosi qw tia ritkejw aktet e kwsaj ccwshtje Gjykatws sw Shkallws sw.Parw Kunder Krimit tw Organizuar dhe Korripsionit. Tre jave mw parw Prokuroria e Posaccme Kundwr Korrupsionit dhe Krimit tw Organizuar, SPAK i kwrkoi gjykatws sw lartw tw nisë procesin e gjykimit pwr ish-ministrin e Mbrojtjes, Mediu në lidhje me shpwrthimin e municioneve nw fabrikwn e demontimit nw Grdëc, kwrkesw e cila u rrwzua nga GJL. Kujtojmw se nw 2009-twn u mbyllën hetimet për mediun per shkak tw imunitetit si deputet.

Për t’ju bashkuar faqes sone në Facebook, klikoni like

loading…

/faxweb