“Nuk ka zhvillim turizmi me 🐑🐑dele qĂ« kullosin nĂ« qytet dhe đŸ¶qen qĂ« kanĂ« zaptuar tĂ« gjithĂ« qytetin!

Jemi gati për të ngritur një Task-Forcë për të eleminuar gjithë këto fenomene jo të hijshme për qytetin. Nuk do të ketë më bagëti të imta që shëtisin në zonat urbane të bashkisë, aq më pak pranë zonave turistike, nuk do të ketë më qen në asnjë cep të qytetit që kërcënojnë çdo ditë komunitetin.

Cilido qĂ« nuk bindet dhe vijon tĂ« kullosĂ« bagĂ«titĂ« nĂ« zonĂ« urbane, duhet tĂ« pĂ«rballet me ligjin i cili do zbatohet nĂ« mĂ«nyrĂ« tĂ« panegociueshme đŸ’Ș❌❌

Berati duhet tĂ« jetĂ« qytet i jetueshĂ«m pĂ«r banorĂ«t e tij dhe njĂ« qendĂ«r elitare pĂ«r turistĂ«t vendas dhe tĂ« huaj.” – shkruan ne facebook kryetari i Bashkise Berat, Ervin Demo.