Depresioni-640x300.jpg

Luftoni depresionin me kos

Një studim i ri sugjeron se kosi mund të jetë një alternativë efektive për trajtimin e depresionit, pasi përmban bakterin “probiotik laktobacilus”. Eksperimentet te minjtë kanë treguar se ky “bakter i mirë” ndihmon në lehtësimin e stresit, depresionit dhe tensionit… Read More »Luftoni depresionin me kos