Skip to content

BE kërcënon Korenë e Veriut

Liderët e vendeve anëtare të Bashkimit Evropian do t’i kërkojnë Koresë së Veriut t’i japë fund planeve të saj për të blerë armë bërthamore dhe raketa balistike. Udhëheqësit e vendeve të bllokut do të diskutojnë vendosjen e sanksioneve edhe më të… Read More »BE kërcënon Korenë e Veriut