Skip to content

Maratona promovon Tiranën

Kete te diele zhvillohet Maratona e Tiranës, ku do te marrin pjese rreth 3 mije garues nga 34 shtete te ndryshme te botes. Drejtoresha e promocionit ne bashkinë e Tiranës, Julinda Dhame, thotë se ky organizim do te promovoje kryeqytetin.… Read More »Maratona promovon Tiranën

Britania, Franca dhe Gjermania mbështesin marrëveshjen bërthamore me Iranin

Kryeministrja britanike, May, Kancelarja gjermane, Merkel dhe presidenti francez, Macron me një deklaratë të përbashkët shprehën vendosmërinë e tyre në mbështetje të marrëveshjes. Britania e Madhe, Franca dhe Gjermania mbështesin marrëveshjen bërthamore me Iranin. Kryeministrja e Britanisë së Madhe, Theresa… Read More »Britania, Franca dhe Gjermania mbështesin marrëveshjen bërthamore me Iranin