Skip to content

Korçë, rritet çmimi i ujit

Rritet me 7 leke për metër kub çmimi i ujit te pijshëm për konsumatorët familjare dhe institucionet publike,  ndërsa per bizneset private nuk ndryshon.   Shtrenjtimi  me 10 përqind është vendosur ne mbledhjen e Këshillit Bashkiak, ku LSI ka bashkuar… Read More »Korçë, rritet çmimi i ujit