Skip to content

Panorama TV, një televizion i ri në tregun mediatik shqiptar

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

UTV Education tashme do quhet Panorama TV

Administrator dhe Drejtor Ekzekutiv – Ardit Çela

Drejtor i Pergjithshem i Programacionit dhe Informacionit – Alfred Peza

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë