Skip to content

listën

Putin shpall Shqipërinë armike/ Në listën “e zezë” ruse vendet që kanë vendosur sanksione

  • 07/03/2022

Shqipëria, Mali i Zi dhe Maqedonia e Veriut, janë shpallur vende armike nga federata ruse. Tre vendet anëtare të NATO-s, gjenden në listën e shteteve dhe territoreve të huaja, që sipas Moskës, kryejnë veprime jomiqësore kundër Rusisë, kompanive dhe qytetarëve… Read More »Putin shpall Shqipërinë armike/ Në listën “e zezë” ruse vendet që kanë vendosur sanksione

‘Kush është ky surrat, ky spurdhjak?!’, deputetët nxjerrin videon, shihni si kryetari i njësisë qëndron në hyrje të qendrës, me listën e votuesve në dorë

  • 06/03/2022

Deputeti Luan Baçi ka denoncuar shkeljet që sipas tij po bëhen nga përfaqësues të Partisë Socialiste në Lushnje. Në video sipas Baçit, është Bujar Kullolli kryetar i Njësisë Vendore Allkaj në Lushnje, i cili mban në duar listat e votuesve,… Read More »‘Kush është ky surrat, ky spurdhjak?!’, deputetët nxjerrin videon, shihni si kryetari i njësisë qëndron në hyrje të qendrës, me listën e votuesve në dorë