Skip to content

Lockdown

A do të ketë një Lockdown të dytë? Paralajmërimi i OBSH për Europën dhe propozimi i ekspertëve

  • 22/09/2020

“Katastrofale”, “e tmerrshme”, “e papërballueshme”. Këto janë vetëm disa nga fjalët e krerëve të vendeve të Bashkimit Evropian, për pasojat e mundshme të një mbyllje të dytë (Lockdown), si pasojë e shtimit të infektimeve me virusin Corona. Për t’u përballur… Read More »A do të ketë një Lockdown të dytë? Paralajmërimi i OBSH për Europën dhe propozimi i ekspertëve