Skip to content

Lutemi

Pompeo mesazh në Ditën e Pavarësisë: Lutemi për të prekurit e tërmetit, miqësia jonë shtyllë e qëndrueshme stabiliteti

Sekretari Amerikan i Shtetit Michael Pompeo ka dërguar një mesazh për Shqipërinë dhe shqiptarët me rastin e 28 nëntorit, ditën e Pavarësisë së Shqipërisë. Pomepo në mesazhin e tij thotë se populli amerikan ndodhet pranë popullit shqiptar në këto ditë… Read More »Pompeo mesazh në Ditën e Pavarësisë: Lutemi për të prekurit e tërmetit, miqësia jonë shtyllë e qëndrueshme stabiliteti