Ambasada e SHBA në Tiranë reagon pas sanksioneve ndaj liderit serb të Bosnjës

1531986770_ambasadaamerikane.jpg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Ambasada e SHBA-ve ka përshëndetur vendimin e Departamentit të Thesarit të SHBA-së për vendosjen e sanksioneve te reja ndaj udhëheqësit serb të Bosnje Hercegovinës, Milorad Dodik.

 

Selia diplomatike shkruan se kjo është një përgjigje ndaj aktiviteteve korruptive dhe kërcënimeve të vazhdueshme ndaj stabilitetit të Bosnjes.

 

“Sot, Zyra e Kontrollit të Pasurive të Huaja, përcaktoi publikisht Milorad Dodik, anëtar i Presidencës së BH & një platformë mediatike të lidhur me të, në përgjigje të aktiviteteve korruptive të tij & kërcënimeve të vazhdueshme ndaj stabilitetit & integritetit territorial të BH.”

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë