Skip to content

STILJETE

“Herën tjetër kur të mendoni se ka diçka pa të cilën nuk mund të jetoni…”/ Thëniet më të Bukura të Kawasakit

  • 24/06/2022

Guy Kawasaki  është një specialist amerikan marketingu, autor dhe kapitalist sipërmarrës i Silicon Valley. Ai ishte një nga punonjësit e Apple fillimisht përgjegjës për marketingun e linjës së tyre kompjuterike Macintosh në 1984. Për kënaqësinë e lexuesve tanë ne kemi… Read More »“Herën tjetër kur të mendoni se ka diçka pa të cilën nuk mund të jetoni…”/ Thëniet më të Bukura të Kawasakit

“Shtëpia më takon mua”, thoshte njëri vëlla… “Mua se jam fëmija i madh”, thoshte tjetri… Babai qeshi me të madhe

  • 24/06/2022

Debati për ndarjen e pronës dhe të tokës po vazhdonte mes dy djemve të Sedit dhe mosmarrëveshja se kujt i takonte shtëpia sa vinte e thellohej. Një ditë të dy vëllezërit po ziheshin aq shumë saqë ishin gati ta zhduknin… Read More »“Shtëpia më takon mua”, thoshte njëri vëlla… “Mua se jam fëmija i madh”, thoshte tjetri… Babai qeshi me të madhe