EMISIONI STUDIO PLUS: I FTUAR DRITAN COKU, ARKEOLOG, STUDIUES

EMISIONI STUDIO PLUS: I FTUAR DRITAN COKU, ARKEOLOG, STUDIUES EMISIONI STUDIO PLUS: I FTUAR DRITAN COKU, ARKEOLOG, STUDIUES
ervin demo

Ervin Demo: “Qytetin do ta bëjmë të jetueshëm, ja alternativa ime për Beratin”

Rrëfehet Ervin Demo, intervistë ekskluzive për televizionin “Berati” I ftuar në emisionin “Studio Plus” të gazetarit Sokol Ferro ka qenë kandidati i Partisë Socialiste për...

N/KRYETARJA E BASHKISË BERAT PËR DJEGIEN E MANDATEVE: DO TË ZBATOJMË QENDRIMIN POLITIK TË...

E ftuar në emisionin Studio Plus drejtuar nga gazetari Sokol Ferro, nën kryetarja e bashkisë Berat Znj. Afize Skendo ndër të tjera i është...

Ekskluzive/ Zbulohet se ku ka lindur ne te vertete aktori Aleksander Moisiu

Ekskluzive/ Zbulohet se ku ka lindur ne te vertete aktori Aleksander Moisiu https://youtu.be/XpXvksjhqNY   Emisioni i plote

Emisioni Studio Plus ne Berati TV: te ftuar Paulo Muner dhe Arben Jaupaj

Emisioni Studio Plus ne Berati TV: te ftuar Paulo Muner dhe Arben Jaupaj

TV BERATI – “STUDIO PLUS” : I FTUAR EUGEN KALLFANI

TV BERATI - "STUDIO PLUS" : I FTUAR EUGEN KALLFANI

TV BERATI – “STUDIO PLUS” : I FTUAR NAMIR LAPARDHAJA, SEKRETAR I PD BERAT

TV BERATI - "STUDIO PLUS" : I FTUAR NAMIR LAPARDHAJA, SEKRETAR I PD BERAT

TV BERATI – “STUDIO PLUS” : I FTUAR DEPUTETI FADIL NASUFI

TV BERATI - "STUDIO PLUS" : I FTUAR DEPUTETI FADIL NASUFI

“STUDIO PLUS” NE TV BERATI: PREFEKTI I QARKUT BERAT NE NJE RREFIM NDRYSHE

"STUDIO PLUS" NE TV BERATI: PREFEKTI I QARKUT BERAT NE NJE RREFIM NDRYSHE

BERATI TV, EMISIONI STUDIO PLUS: i ftuar Kryetari i Këshillit të Qarkut z....

Kryetari i Këshillit të Qarkut z. Fatlli Adilaj në një bisedë me gazetarin e Berati TV Sokol Ferro, lidhur me misionin dhe vizionin e...

TE FUNDIT NGA TV BERATI DHE QARKU BERAT