Skip to content

KUCOVA

QYTETI KUCOVE

Kuçovë, një fshat i tërë kundër SPAK/ 240 fermerë dëshmojnë në gjyq, mbrojnë bashkëfshatarin e tyre

  240 fermerë të fshatit Kozarë në Kuçovë janë thirrur nga mbrojtja për të dëshmuar në procesin gjyqësor ndaj Bektash Shtëpenjës, një bashkëfshatar i tyre, djali i të cilit ishte subjekt i operacionit forca e ligjit. I biri i Bektashit,… Read More »Kuçovë, një fshat i tërë kundër SPAK/ 240 fermerë dëshmojnë në gjyq, mbrojnë bashkëfshatarin e tyre

“Na hynë ujërat e zeza në shtëpi, kalamajtë brenda”/ Shi e stuhi në Kuçovë, përmbyten disa banesa (PAMJET)

Kanë mjaftuar 2-orë shi i rrëmbyeshëm në formë stuhie që qyteti i Kuçovës të përmbytet.Të gjitha rrugët e qytetit janë nën pushtetin e ujit duke e bërë tejet të vështirë qarkullimim e mjeteve dhe njerëzve. Qyteti është i gjithi pa… Read More »“Na hynë ujërat e zeza në shtëpi, kalamajtë brenda”/ Shi e stuhi në Kuçovë, përmbyten disa banesa (PAMJET)

Kuçova qyteti i “mbetur pezull” në të shkuarën/ Banorët jetojnë mes pellgjeve të naftës, ndotjes dhe erës së keqe

I njohur si vendburim i naftës, vendi ku u shpua pusi i parë në Shqipëri në vitin 1918, Kuçova ka akoma dhe kësaj dite pamjen e një qyteti të mbetur pezull në të shkuarën. Përpos kalimit të viteve, simboli kryesor… Read More »Kuçova qyteti i “mbetur pezull” në të shkuarën/ Banorët jetojnë mes pellgjeve të naftës, ndotjes dhe erës së keqe

Fshati Lumas në Kuçovë i “lënë pas dore”/ Mungesa e urës dhe rrugës vështirëson jetën e banorëve: Na kanë harruar, marrin votat e kërcasin e ikin

Mungesa e infrastrukturës ka bërë që banorët e fshatit Lumas, pjesë e Bashkisë së Kuçovës të hasin vështirësi për të qarkulluar në të përditshmen e tyre dhe kjo rëndon më shumë çdo ditë tek fëmijët e kopshteve e shkollave. Ky… Read More »Fshati Lumas në Kuçovë i “lënë pas dore”/ Mungesa e urës dhe rrugës vështirëson jetën e banorëve: Na kanë harruar, marrin votat e kërcasin e ikin