Skip to content

Kuriozitete

“Shpresa vdes e fundit!” Ekspertët e ‘Facebook-ut’ provuan t’i rivendosnin manualisht serverat në Kaliforni, rikthehen pas 7 orësh ‘WhatsApp’ dhe ‘Instagram’, bien përsëri

  Facebook dhe Instagram u rikthyen në funksionim minutat e para pas mesnate të martën, pas një mbyllje prej shtatë orësh, që i kushtoi drejtorit ekzekutiv Mark Zuckerberg rreth 7 miliardë dollarë humbje. “WhatsApp”, në pronësi të “Facebook”, duket se… Read More »“Shpresa vdes e fundit!” Ekspertët e ‘Facebook-ut’ provuan t’i rivendosnin manualisht serverat në Kaliforni, rikthehen pas 7 orësh ‘WhatsApp’ dhe ‘Instagram’, bien përsëri

Njerëzit që jetojnë më gjatë kanë disa zakone të përbashkëta, ja çfarë bëjnë menjëherë pas zgjimit në mëngjes

A e dini se në disa pjesë të botës njerëzit jetojnë më gjatë? Këto zona quhen zona blu. Ky emër u përdor për herë të parë nga autori Den Buetner, i cili në hulumtimin e tij shënoi zona të tilla… Read More »Njerëzit që jetojnë më gjatë kanë disa zakone të përbashkëta, ja çfarë bëjnë menjëherë pas zgjimit në mëngjes

Nga një burrë me pemë në kokë deri tek një pasagjer me breshkë, shkrepjet më ‘perfekte’ dhe të çuditshme të njerëzve teksa udhëtojnë (FOTO)

Nga një burrë që udhëtonte me një pemë të Krishtlindjes në kokë, deri tek një pasagjer me një breshkë. Këto janë vetëm dy fotografitë nga disa fotografi që përdoruesit e mediave sociale kanë ndarë me të tjerët, raportojne mediat e… Read More »Nga një burrë me pemë në kokë deri tek një pasagjer me breshkë, shkrepjet më ‘perfekte’ dhe të çuditshme të njerëzve teksa udhëtojnë (FOTO)