Skip to content

URA VAJGURORE

BASHKIA URA VAJGURORE

2 fshatra dhe 1 lagje në bashkinë Dimal jetojnë mes plehrave dhe ujërave të zeza, banorët: Nuk na përfill askush, u mësuam me erën e keqe të fekaleve!

  • 21/05/202222/05/2022

Banorët e 2 fshatrave dhe një lagjeje në bashkinë Dimal bashkëjetojnë prej vitesh me plehrat dhe ujërat e zeza. Në fshatrat “Poshnjë” e “Pashalli”, që ndodhen shumë pranë qendër së qytetit, kanalet e ujërave të zeza vijojnë të jenë prej… Read More »2 fshatra dhe 1 lagje në bashkinë Dimal jetojnë mes plehrave dhe ujërave të zeza, banorët: Nuk na përfill askush, u mësuam me erën e keqe të fekaleve!

E trishtë/ 23 vjeçari në Berat, i zhdukur prej dy ditësh, familjarët dyshojnë se është mbytur në rezervuar

  • 15/03/202215/03/2022

  Një denoncim ka mbërritur sot në Komisariatin e Policisë Kuçovë për largimin nga banesa të një 23-vjeçari nga fshati Sqepur në bashkinë Dimal. Familjarët e 23-vjeçarit Llazar Palla, i larguar nga banesa pa lënë asnjë gjurmë 2-ditë më parë,… Read More »E trishtë/ 23 vjeçari në Berat, i zhdukur prej dy ditësh, familjarët dyshojnë se është mbytur në rezervuar