Skip to content

URA VAJGURORE

BASHKIA URA VAJGURORE

Shtëpitë në Urë-Vajgurore të zhytura nën ujë, banorët e shqetësuar: Familjarët i kam të gjithë brenda, askush nga qeveria nuk vjen! (VIDEO)

Shiu i dendur përmbyten banesat në bashkinë Dimal. Reshjet e rëna gjatë 24 orët e fundit kanë shtuar prurjet e lumit Osum i cili përgjatë gjithë rrjedhës së tij ka sjell probleme duke përmbytur toka bujqësore, biznese dhe banesa. Lagjja… Read More »Shtëpitë në Urë-Vajgurore të zhytura nën ujë, banorët e shqetësuar: Familjarët i kam të gjithë brenda, askush nga qeveria nuk vjen! (VIDEO)

“Furtunë” në policinë e Beratit, ndryshimet prekin çdo sektor drejtues, cilët janë të emëruarit e rinj (EMRAT)

Prej 2-javësh në Drejtorinë Vendore të Policisë Berat kanë vijuar ndryshimet në rang drejtuesit dhe emërimet e reja nuk kanë prekur vetëm DVP Berat por edhe të pesta komisariatet e kësaj drejtorie. Ndryshimet dhe emërimet e reja janë kryer me… Read More »“Furtunë” në policinë e Beratit, ndryshimet prekin çdo sektor drejtues, cilët janë të emëruarit e rinj (EMRAT)