URA VAJGURORE

BASHKIA URA VAJGURORE

berat korona

Policia dhe ushtria aksion në Berat. Ndëshkohen 225 këmbësorë, drejtues mjetesh dhe pronarë lokalesh

BERAT Mungesa e përgjegjshmërisë për të respektuar rregullat dhe oraret e karantinës, ka ashpërsuar kontrrollet e Drejtorisë Vendore të Policisë Berat, e cila ka intensifikuar aksionet në rrugët e qytetit si dhe ka shtuar postoblloqet policore në të gjitha akset… Read More »Policia dhe ushtria aksion në Berat. Ndëshkohen 225 këmbësorë, drejtues mjetesh dhe pronarë lokalesh

Screenshot_15-8-587x360-1.jpg

Berat/ Ankohej se s’kishte libra për të shkuar në shkollë, reagon drejtoresha e shkolles: nuk do e linim pa libra, i ati po e përdor djalin për përfitime të tjera

Në lidhje me rastin e nxënësit Seldi Avdo, 13-vjeçarit nga fshati Çiflik i Bashkisë së Urës Vajgurore, i cili ankohej se s’kishte libra për të shkuar ne shkollë, reagon edhe Kozeta Beqaraj, drejtoresha e shkolles ku Seldi  është nxënës. Në… Read More »Berat/ Ankohej se s’kishte libra për të shkuar në shkollë, reagon drejtoresha e shkolles: nuk do e linim pa libra, i ati po e përdor djalin për përfitime të tjera