Skip to content

SHENDETI

Kanceri i gjirit: Në Shqipëri 30% më shumë raste se një vit më parë, pandemia ndikoi në diagnostikimin e vonë  

Në muajin e sensibilizimit dhe ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit, mjekët flasin me shifra lidhur me situatën e kësaj sëmundje në vend dhe prirjen e popullatës për të kryer vizita rutinë, çka do të ndihmonte në diagnostikimin e hershëm të… Read More »Kanceri i gjirit: Në Shqipëri 30% më shumë raste se një vit më parë, pandemia ndikoi në diagnostikimin e vonë  

Situata e mbulimit me medikamente në onkologjik, shefja e shërbimit Çeliku: Trajtimi është i shtrenjtë, numri i pacientëve që marrin shërbim është i lartë

Kanceri i gjirit ka predispozitën më të lartë ndër llojet e kancerit që prekin femrat në të gjithë botën, sipas disa të dhënave nga Agjencia Ndërkombëtare e Kërkimeve mbi Kancerin në Botë.  Arsyeja më e shpeshtë e vdekjeve nga kanceri… Read More »Situata e mbulimit me medikamente në onkologjik, shefja e shërbimit Çeliku: Trajtimi është i shtrenjtë, numri i pacientëve që marrin shërbim është i lartë

Bashkia Vorë fushatë informuese dhe iniciativa konkrete për lehtësimin e marrjes së shërbimeve për PAK

Projekti “Angazhimi i shoqërisë civile për përmirësimin e sistemit të ri të vlerësimit bio-psikosocial për personat me aftësi të kufizuar”, po implementohet nga shoqata e Diabetit në Shqipëri në Bashkitë Kamëz dhe Vorë. me mbështetjen e Lëviz Albania. Ndërsa në… Read More »Bashkia Vorë fushatë informuese dhe iniciativa konkrete për lehtësimin e marrjes së shërbimeve për PAK

Bashkia Vorë fushatë informuese dhe iniciativa konkrekte për lehtësimin e marrjes së shërbimeve për PAK

Projekti “Angazhimi i shoqërisë civile për përmirësimin e sistemit të ri të vlerësimit bio-psikosocial për personat me aftësi të kufizuar”, po implementohet nga shoqata e Diabetit në Shqipëri në Bashkitë Kamëz dhe Vorë. me mbështetjen e Lëviz Albania. Ndërsa në… Read More »Bashkia Vorë fushatë informuese dhe iniciativa konkrekte për lehtësimin e marrjes së shërbimeve për PAK