Skip to content

BERATI TV, EMISIONI STUDIO PLUS: i ftuar Kryetari i Këshillit të Qarkut z. Fatlli Adilaj

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Kryetari i Këshillit të Qarkut z. Fatlli Adilaj në një bisedë me gazetarin e Berati TV Sokol Ferro, lidhur me misionin dhe vizionin e Këshillit të Qarkut, si dhe sfidat e problematikat e institucionit.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë