Shtatë hapa paraprak për t’u mbrojtur nga sëmundjet e frymëmarrjes

Këto masa mund t’i ndihmojnë prindërit të qëndrojnë vigjilentë për të mbrojtur veten dhe fëmijët e tyre nga infeksionet e frymëmarrjes ose komplikime të...

Dita ndërkombëtare kundër dhunës ndaj grave/ Pothuajse një në tre gra është prekur të...

Dhuna ndaj grave dhe vajzave mbetet një nga shkeljet më të përhapura të të drejtave të njeriut në botë. Në nivel global, vlerësohet se rreth...

Shëndeti mendor i adoleshentëve! Rritet numri i të rinjëve me nervozizëm dhe ankth

Sipas anketimit të fundit të Organizatës Botërore të Shëndetësisë, në Shqipëri 17% e adoleshentëve raportojnë se ndihen nervozë, të irrituar, ose me humor të...

“E bëre babanë sot më të lumturin në bot”, Cekja i Beratit marton djalin,...

Sejfulla Myftari, i njohur si Cekja i Beratit ka martuar djalin. Të ftuar kanë qenë edhe personazhe të ndryshëm të estradës. Në një video të siguruar...

Studim: Fëmijët që nuk hanë darkë me të atin pranë janë më të padisiplinuar

Të ngrënit së bashku si familje nuk është e mirë vetëm për lidhjen mes njëri-tjetrit, por edhe për disiplinën. Sipas një studimi, baballarët që nuk...

“Prindër kujdes, po lejoni fëmijën të dëmtojë veten…” Lira gjika: Konsumi i këtij produkti...

Prindër kini kujdes nga konsumimi I tepërt I sheqerit nga fëmijët tuaj . Përpiquni të kontrolloni. Ëmbëlsirat vërtet të kënaqin por bëjnë edhe dëm...