Skip to content

STILJETE

“Njerëzit e mençur, kur dyshojnë nëse duhet të flasin apo të heshtin, përfitojnë nga…”/ Thëniet më të Bukura të Hill

  • 23/06/2022

Oliver Napoleon Hill  ishte një autor amerikan i përsosjes personale. Ai është më i njohur për librin e tij Mendo dhe Pasurohu (1937), i cili është ndër 10 librat më të shitur rreth përsosjes personale i të gjitha kohërave. Shumica… Read More »“Njerëzit e mençur, kur dyshojnë nëse duhet të flasin apo të heshtin, përfitojnë nga…”/ Thëniet më të Bukura të Hill