Një anëtar i PD-së në Kamëz, ka grisur kartën e anëtarësisë së partisë që është në emrin e Lulzim Bashës si kryetar.

 

Pasi votoi në referendumin për shkarkimin e kryedemokratit, ai tha se e grisi teserën pasi është me emrin e Bashës që nuk e njeh si kryetar.

 

“Është me emrin e Bashës, nuk e njoh si kryetar, nuk e kam njohur asnjëherë”, tha ai.

 

Kutitë e votimit për Referendumin janë hapur që prej orës 08:00 të mëngjesit, ku në të gjithë vendin do të jenë 72 qendra.Komisioni i Rithemelimit ka ngritur edhe Komisionin e Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale, që do të merret me drejtimin e procesit, ku kryetare do të jetë Albana Vokshi.Ndërkohë nga ana tjetër në orën 11:00 në Pallatin e Kongreseve do të zhvillohet Kuvendi Kombëtar i thirrur nga kryedemokrati Lulzim Basha