Është arrestuar sanitarja Tire Alldervishi, që i mori qytetares 8 milionë lekë për t’i shpëtuar nënën nga koronavirusi.

Rasti u denoncua nje dite me pare.

Ministria e Shendetesise kerkoi menjehere shkarkimin e saj dhe hetimin e rastit.