Si do të votojnë shqiptarët që u kanë skaduar kartat e identitetit?

Po bëjmë të gjitha përpjekjet që shtetasit të kenë një dokument të vlefshëm. Shtetasit duhet ta kenë jo vetëm si një detyrim por edhe si një nevojë për të marrë shërbime, ne jemi në komunikim të vazhdueshëm me palët, asnjë shqiptar nuk do të mbetet pa votuar nëse ka vullnetin për ta bërë atë.

A do të ketë ndëshkime të ministrave dhe deputetëve?

Ato janë çështje të organeve ligjzbatuese, porosia është e qartë që askush nuk do të tolerohet, vullneti jonë është shprehur qartë, dhe padiskutim që do të zbatojmë të gjitha rregullat e protokollit, u bëj thirrje të gjithë kandidatëve që të zbatojnë këto rregulla.

/faxweb