Skip to content

Balla takon drejtuesit e sindikatës së naftëtarëve: Do të vazhdojmë të mbrojmë të drejtat e tyre

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Kreu i Grupit Parlamentar të PS, Taulant Balla ka zhvilluar një takim më drejtuesit e sindikatës së naftëtarëve në Ballsh.

 

Balla thekson se në Buxhetin e Shtetit për vitin 2022 u miratua në fond i posaçëm për pagat e papunësisë së 830 naftëtarëve.

 

“Ballsh Zhvilluam një takim me drejtuesit e sindikatës së naftëtarëve. Miratuam në Buxhetin e Shtetit për vitin 2022 një fond të posaçëm për pagat e papunësisë së 830 naftëtarëve. Do të vazhdojmë të mbrojmë të drejtat e naftëtarëve nga detyrimet e prapambetura dhe që ende janë të pazgjidhura”, shkruan Balla.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë