Një lapsus i Bashës në Kuvend teksa po shumëzonte 7×7, për të cilën gabimisht tha se bënin 42, u instrumentalizua më vonë nga propaganda e Edi Ramës duke u kthyer dhe në një lloj barcalete.

Vetë kreu e opozitës e ka rimarë këtë moment me humor gjatë një takimi në Njësinë numër 11.

“Kënaqësi që sot i mësova Klajdit 8 vjeçar se sa bëjnë 7×7”, shkruan Basha me humor teksa publikon videon e bisedës me një fëmijë.