“Basha duhet të ketë hall të madh”/ Nishani: Rast unikal, qëndron kryetar kur anëtarësia nuk e do

800-0-610114b41aa86.png

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Bujar Nishani mendon se Lulzim Basha është një rast unikal në botë.

Kjo pasi sipas ish-Presidentit, ai është një kryetari partie i cili qëndron formalisht në zyrë edhe kur shumica dërrmuese e anëtarësisë dhe elektorati i asaj partie nuk e do më dhe shprehet publikisht për këtë.

 

Lulzim Basha është rasti unikal në botë, i një kryetari partie i cili qëndron formalisht në zyrë edhe kur shumica dërrmuese e anëtarësisë dhe elektorati i asaj partie nuk e do më dhe shprehet publikisht për këtë.

 

Nishani gjykon se vetëm një hall i madh personal e detyron njeriun të sillet si Basha.

 

Vetëm një hall i madh personal e detyron njeriun të sillet kështu !

Demokratët kanë për detyrë të zgjidhin hallin e partisë së tyre, jo të Lulzim Bashës.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë