Pasi la të hapur mundësinë për të rimarrë drejtimin e Partisë Demokratike, ish-kryeministri Sali Berisha ka “elektrizuar” demokratët.

 

Në “Facebook”, ai ka ndarë me ta një foto nga kohët kur Berisha pritej dhe përshëndetej nga turma njerëzish.

 

Ish-lideri historik i PD-së duket se është bërë nostalgjik për momentet kur mbështetësit e prisnin me brohorima dhe e përshëndesnin me dy gishtat lart, simbol i Partisë Demokratike.