Prej me shume se një ore është bllokuar dogana e Qafë-Thanës.

 

Shkak është trashësia e madhe e deëborës nga vendi i quajtur  “kthesa e tetovarëve” dhe deri në hyrje të doganës.

 

Burime thanë për “Vizion Plus” se nga era e fortë në një gjatësi prej 500-700 metra  trashësia e dëborës ka shkuar deri në 1.5 metra duke e bërë krejt të pamundur hapjen e rrugës.

 

Kjo bëhet më e veshtirë edhe për atë se borëpastrueset nuk lejohen të hyjnë në rrugë. Policia është aty si dhe mjetet borëpastruese. Për pasojë, mjetet kanë mbetur të bllokuara nga të dy anët.