Moti i keq kryesisht me shi të rrëmbyeshëm dhe stuhi ka përfshirë shumë zona të vendit.

Në Vlorë e Shkodër përmbytjet në disa lagje kanë qënë të konsiderueshme.

Burime për Vizion Plus bëjnë të ditur se në Llogara ka pasur rreshje të konsiderueshme breshëri.

Megjithatë rruga është e kalueshme pasi është pastruar nga autoritetet rrugore.