Një i ri i ka vënë zjarrin shtëpisë pas debatit që ka pasur me familjarët. Ngjarja ka ndodhur në qytetin e Elbasanit.

Nga flakët kanë mbetur të asfiksuar dhe me plage disa nga familjarët, të cilët po transportohen drejt spitalit te Elbasanit.

Policia ka mundur të ndërhyjë në kohë duke shoqëruar në komisariat djalin.