Njëmbëdhjetë fshatra janë bllokuar në Elbasan si pasojë e stuhisë së dëborës.

Reshjet kanë vijuar deri në orët e para të mëngjesit duke shkaktuar probleme me lëvizjen e mjeteve dhe ngrica në rrugë.

Disa zona të Elbasanit dhe Librazhdit kanë mbetur pa energji elektrike.

Vështirësi në qarkullimin e mjeteve ka në aksin rrugor Elbasan-Librazhd.