Kur kanë mbetur vetëm dy javë nga zgjedhjet e 25 prillit, të dhënat e rezultatit të katërt kombëtar të Antonio Notos dhe RTV Ora tregon se opozita vijon të ruajë avantazh përballë Partisë Socialiste.

Noto tregoi se sondazhi është zhvilluar ditët e fundit dhe ka përfunduar në 5 prill. Nga shifrat e sondazhit opozita thellon avantazhin përballë Ramës, PD rritje, PS rënie.

Sipas këtij sondazhi PS llogaritet nga 44 në 48% ndërsa PD shkon nga 42 në 46%, LSI llogaritet nga 6 në 10%.