Meta: Vjen vetëm në fundjavë. Vlora e bukur edhe në ditë jave. Doja të jepja përgjigje nga Vlora, për shpifjet e Ramës. Unë vij në Vlorë edhe ditën, jo vetëm natën. Rama manipulon dhe gënjen me anë të disa mediave të blera.

/faxweb