Home SHQIPERIA E firmos kryeministri Rama, hyjnë në zbatim dy marrëveshje të rëndësishme Shqipëri – Kosovë

E firmos kryeministri Rama, hyjnë në zbatim dy marrëveshje të rëndësishme Shqipëri – Kosovë

0
E firmos kryeministri Rama, hyjnë në zbatim dy marrëveshje të rëndësishme Shqipëri – Kosovë

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Projektligje të miratuara në mbledhjen e Këshillit të Ministrave, datë 19 Janar 2022: V E N D I M PËR PROPOZIMIN E PROJEKTLIGJIT “PËR RATIFIKIMIN E MARRËVESHJES, NDËRMJET KËSHILLIT TË MINISTRAVE TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE QEVERISË SË REPUBLIKËS SË KOSOVËS, PËR RREGULLAT E REGJIMIT TË TRAFIKUT LOKAL TË KUFIRIT” Në mbështetje të neneve 81, …

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë