Një grua e papunë thuhet se u përpoq të hiqte veshjen e një stjuardese në një moment tërbimi mbi plehrat e saj që nuk u morën gjatë udhëtimit. Chenasia Campbell, 28, dyshohet se sulmoi anëtarin e ekuipazhit të American Airlines në udhëtimin nga Miami në Aeroportin Ndërkombëtar John F Kennedy në New York të Shtunën në mbrëmje.

Campbell ‘filloi të bërtiste (a) stjuardesë sepse nuk merrte mbeturinat e saj’ rreth gjysmës së fluturimit, tha oficeri i Departamentit të Sigurisë Kombëtare Anthony Apath në një ankesë penale të marrë nga Law & Crime.

Një stjuardesë e dytë u përpoq të ndërhynte, por situata u bë më e dhunshme. Attend Stjuardesa kërkoi ndihmë nga Viktima, i cili është gjithashtu një stjuardesë, ’thuhet në ankesë.

Vict Viktima u përpoq të ndante të pandehurin nga stjuardesa, në të cilën pikë i pandehuri akuzoi Viktimën për shtyrjen e saj.

I pandehuri më pas e goditi Viktimën me grushta të mbyllura dhe i tërhoqi flokët Viktimës.’Campbell dhe viktima u ndanë dhe Campbell eci drejt tualetit dhe filloi të debatonte me një pasagjer tjetër, sipas ankesës.

Campbell pastaj iu afrua viktimës përsëri në zonën e ekuipazhit dhe bërtiti përjashtues ndaj saj. ‘I pandehuri i deklaroi Viktimës se“ policët nuk do të më bëjnë asgjë ”, dhe pastaj e goditi Viktimën me grushta të mbyllura, duke bërë që të dy të binin në dysheme,” thuhet në ankesë. ‘

Në një moment gjatë grindjes, i pandehuri u përpoq të ngrinte ose hiqte veshjen e Viktimës. ’Një oficer policie i Nju Jorkut jashtë shërbimit vuri Campbell në mbajtëse dore për pjesën tjetër të fluturimit, të cilit iu refuzua kërkesa për t’u ulur.

Me të zbritur, Campbell u arrestua dhe u akuzua për ndërhyrje me anëtarët e ekuipazhit të fluturimit dhe shoqëruesit e tij dhe përballet me 20 vjet burg.

Ndërsa largohej nga Gjykata Federale e Brooklyn pas akuzave të saj të hënën, Campbell mbante një maskë kirurgjikale me dy vrima për sytë e saj dhe mbështolli një triko rreth kokës.

Ajo i mohoi akuzat. ‘Unë isha në qiell me Jezusin’, tha Campbell ndërsa u largua nga gjykata, sipas New York Daily News. ‘Unë nuk godita një stjuardesë.’

Campbell u la e lirë me një bono 15,000 dollarë dhe udhëtimi i saj u kufizua në New York City dhe Long Island. Para se të bëhej i papunë, Campbell kishte një punë qeveritare që përfshinte punën me njerëzit me aftësi të kufizuara, sipas Daily Mail.

loading…

/faxweb