“Objektivi i 14 muajve është shumë ambicion në bazë të kushteve që ndodhemi. Lufta për të siguruar vaksinat është shumë e vështirë, por ne nuk hyjmë te ata që ne dorëzohemi. Situata tani është që vazhdojmë furnizimin me vaksinat Pfizer. Jemi ende duke vazhduar me vaksninim e të moshurve në shtëpitë e të moshuarve si dhe kemi filluar vaksinimin me të moshuarit mbi 80-vjec. Ndërkohë jemi në komunikim me dy shtete për më shumë vaksina dhe shumë shpejt do të kemi lajme. Jemi në përpjekje të vazhdueshme për të mos ulur ritmin dhe tjetër që dua të them është që nga të dhënat e autoriteteve të shëndetësisë nuk kemi pasur asnjë rast apo shqetësim nga personat e vaksinuar. Nga eksperienca ime personale antitrupat zhvillohen në mënyrë shumë mbresëlënëse. Kjo është pasqyra e deri më tanishme.”, u shpreh Rama.

 

vijon…

(R.G/Faxweb.al)

/faxweb