Drejtuesja e LSI në qarkun e Durrësit, Elona Guri, vijon takimet elektorale për fushatën e zgjedheve të 25 prillit.

Në një postim në Facebook, Guri ka publikuar një foto me sipërmarrësin e njohur Lorenc Goga dhe banorë të Durrësit. Krahas fotos, drejtuesja e LSI në qytetin bregdetar shkruan:

LSI forcë e pandalshme drejt FITORES
Së bashku për Durrësin dhe Shqipërinë

LSI forcë e pandalshme drejt FITORES

Së bashku për Durrësin dhe Shqipërinë

Elona Guri
LSI Durrës

#DurresiShtepiaJuaj
#LSI

Posted by Lëvizja Socialiste për Integrim -Durrës on Tuesday, April 6, 2021