Zhytësit e Spiranca Diving Center kanë zbuluar në ujërat e detit në Sarandë

Zhytësit e Spiranca Diving Center kanë zbuluar në ujërat e detit në Sarandë 2 automjete.
Mbetet enigmë arsyet dhe koha e mbytjes së këtyre automjeteve në det.

/faxweb

loading...