ABC  ka siguruar dosjen në lidhje me disa nga bisedat e realizuara nga personat e arrestuar një ditë më parë nga aksioni i SPAK në gjykatën e Krujës ku mes të arrestuarve ishte gjyqtarja Enkelejda Hoxha dhe avokati Aldo Tabaku.

Në dosjen e përgjimeve të siguruar nga gazetarja Glidona Tabaku, zbardhen bisedave të realizuara të Gazmir Nezaj me eksperti psikiatriko – ligjor, Shkëlqim Korbi dhe me sekserin Isuf  Tanuzin.

Më poshtë pjesë nga biseda të zhvilluara midis Gazmir Nezaj dhe eksperti psikiatriko – ligjor, Shkëlqim Korbi.

Nezaj: Më fal për shqetësimin jam miku i ….

Korbi: I kujt?

Nezaj: Dash Umurit.

Korbi: Po

Nezaj: Dashi më dha këtë numër dhe erdha me të takuar jam tek zyra, por qenka e mbyllur

Korbi: Nuk e kemi zyrën aty

Nezaj Desha të të takoj

Korbi: Hajde pas spitalit.

Pas komunikimit me mjekun psikiatër Nezaj e zhvillon bisedën me Isuf  Tanuzin që njihej si sekser.

Pjesë nga komunikimi:

Nezaj: ne rregull, t’honën më kanë thënë se e ka gjyqin se ça mi ngatërron ca budalliqe ky thuaj atij prokurorit ta  marrë ky prokuror, do tip arnauti  ky, ky avukati a kupto.

Tanuzi: Ditën e hënë e ka

Nezaj: Unë sdi ca me i thon a ke kupton, unë s;kam pse me shku atje, se unë shoku at bastard nuk e di se ca ka ngatërru fare, unë shkova e takova atë doktorin edhe ai m’tha vetë tha ti japim atij avokatit drejtim sa më shpejt, që tmarojm punë shpejt e shpejt se piva kafe me të dje.

Tanuzi: Me kë?

Nezaj: Me atë doktorin që ka ardh ktu a më kupto?

Tanuzi: aa mire

Nezaj: Aj mtha vetë tha, thuaj ti japin drejtim sa më shpejt a ke kupto?

Tanuzi: Po mirë mo n;daç, nesër osht e hon.

Nezaj: Jo jo, masnesër

Tanuzi:Pasnesër e lëmë e takojm ëtë honën në mjes, shkojmë herët atje n’Kruj, shofim

Nezaj: Po po, kur të duash ti, se t’i thom unë jepi drejtim, se unë me doktorin fola a ke kupto e gjithçka n’rregull  vetëm me i dhon drejtim sa më shpejt ky a ke kupto, tha vet tha t’marojm pun mrena ktij muaji tha thuj atija tha ti japim drejtim shpejt e shpejt.