Forca të shumta policie kanë nisur kontrolle të rrepta në qytetin e Elbasanit gjatë mbrëmjes së të martës.

Nga këto kontrolle janë shoqëruar për verifikim disa persona.

Mësohet se qëllimi i këtyre kontrolleve nga ana e policisë është kapja e personave në kërkim dhe i personave me precedentë që lëvizin me sende të palejuara.

Policia ka ngritur gjashtë grupe kontrolli në pikat kyçe të qytetit të Elbasanit.