Postimi i Plotë nga gazetari Klodian Tomorri:

Kjo historia e fteses nga Clinton eshte shume e thjeshte se sikur u zbukurua pak neper media. Gjate kohes se evakuimit te afganeve, ne Rinas mberriti edhe nje avion me 37 gra afgane. Keto ishin te gjitha anetare te nje organizate jofitimprurese te quajtur Vital Voices.
Kjo Vital Voices eshte NGO e Hillary Clintonit. Meqe Shqiperia i strehoi, erdhi ftesa. Tani kjo pune qofte me kaq se Clintonet kane dhe nje fondacion tjeter qe thith para te madhe nga donacionet.
Para ca kohesh u shkruajt neper mediat amerikane qe mes donatoreve te fondacionit ishte dhe Partia Socialiste e Shqiperise, permes John Podestes.

/faxweb