Autoriteti Rrugor Shqiptar ka dhënë informacion në lidhje me situatën që ndodhet vendi pas ngricave që kanë pushtuar territorin.

ARSH bën të ditur se kontraktorët kanë bërë të mundur shpërndarjen e kripës për të eleminuar ngricat, ndërkohë që qarkullimi ka vijuar normalisht në të gjitha akset. Ata i këshillojnë drejtuesit e mjeteve që të reduktojnë shpejtësinë dhe të respektojnë sinjalistikën.

NJOFTIMI:

Njoftim për gjendjen e akseve kombëtareReshjet kanë pushuar temperatutar janë shumë të ulëta në veri dhe në juglindje të vendit. Kontraktorët kanë bërë shpërndarjen e kripës për të eleminuar ngricat. Qarkullimi bëhet normalisht në të gjitha akset kombëtare.Drejtuesit e mjeteve të tregohen të kujdesshëm sidomos gjatë natë dhe në orët e para të mëngjesit për shkak të ngricave në rrugë, të reduktojnë shpejtësinë dhe të respektojnë sinjalistikën.