Katër punonjës të infektuar me COVID-19 janë bërë shkak i mbylljes së një fasonerie në Gjirokastër.

Rreth 120 punonjës janë izoluar, ndërsa kontaktet e afërta janë në pritje të përgjigjes së tamponit. Mbyllja është bërë për të ndërprerë zinxhirin e transmetimit.

Prej disa kohësh vendi ynë po përballet me

Në 24 orët e fundit në Shqipëri janë infektuar 152 persona dhe 52 të shëruar.